Quantcast
Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» - enikonomia.gr
share

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016»

δημοσιεύτηκε:

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2016” στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά για πρώτη φορά στην Ελλάδα πολλά νέα μοντέλα και να κάνουν test drive.

Οι εταιρείες που μετέχουν είναι οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

Στην έκθεση μετέχει και η ΦΙΛΠΑ που εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6 ευρώ, ενώ υπάρχει μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για ΑμΕΑ, πολύτεκνους, ανέργους και παιδιά 12-18 ετών. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα – Πέμπτη : 15.00 – 21.00, Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00, Παρασκευή 28η Οκτωβρίου: 10.00 – 21.00.

Να επισημάνουμε ότι πέρσι 70.000 επισκέπτες θαύμασαν τα νέα μοντέλα των εταιρειών, ενώ φέτος οι διοργανωτές αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την περυσινή επισκεψιμότητα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.