Quantcast
Hyundai i30 Limited Edition από 16.800 ευρώ - enikonomia.gr
share

Hyundai i30 Limited Edition από 16.800 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

H Hyundai Ελλάς Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ για τους Ελληνες καταναλωτές μια νέα ειδική έκδοση στη γκάμα του Hyundai i30, που φέρει το λογότυπο Limited Edition και διατίθεται με τιμή εκκίνησης τις 16.800 ευρώ…

Ειδικότερα στο i30 Limited Edition!, διατίθεται δωρεάν το προηγμένο σύστημα πολυμέσων iView, που διαθέτει τις πιο σύγχρονες λειτουργίες επικοινωνίας, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πλοήγησης που περιλαμβα΄νει ως στάνταρντ:

Έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

Προηγμένη 3D πλοήγηση με GPS στην ελληνική γλώσσα, με λογισμικό Ginius Driver, χάρτη ελλάδος Geointelligence και τριετή δωρεάν αναβάθμιση.

Θύρες iPod, USB, mini USB & micro SD.

Applications (Hμερολόγιο, Aτζέντα και μικρά παιχνίδια).

DVD Player.

Bluetooth.

Σύνδεση με χειριστήρια στο τιμόνι του αυτοκινήτου, φωτισμό πάνελ και ηχεία αυτοκινήτου.

Επιπλέον προαιρετικά στην πλατφόρμα iView διατίθενται:

Ιnternet με ταχύτητες 3G.

Κάμερα οπισθοπορίας για παρκάρισμα πιο εύκολο από ποτέ.

Ψηφιακή τηλεόραση και πολλές ακόμη εφαρμογές, φέρνοντας όλη την τεχνολογία στα χέρια σας.

Η τεχνολογία συνδυασμένη με την Κορυφαία στην αγορά Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων και τους δοκιμασμένους κινητήρες TurboDiesel 1,4lt (90 ίππων) και 1,6lt (128 ίππων τεχνολογίας BlueDrive για μηδενικά τέλη), προσφέρει στον πελάτη Hyundai αξιόπιστη οικονομία και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης με διαστήματα τακτικών service μόλις ανά διετία.

Το κομψότερο Hyundai που κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους, με τη νέα ειδική έκδοση Limited Edition! ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών και καθορίζει νέους τρόπους που ο πελάτης θα μπορεί να ελέγχει και να αλληλεπιδρά με τo όχημα του.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.