Quantcast
EuroNCAP: «Πεντάστερο» το Citroen C3 Aircross - enikonomia.gr
share

EuroNCAP: «Πεντάστερο» το Citroen C3 Aircross

δημοσιεύτηκε:

Το νέο Citroën C3 Aircross επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τα ανώτερα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP.

Το νέο μοντέλο κέρδισε την ανώτερη διάκριση των Πέντε Αστέρων με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες κρίνονται τα αυτοκίνητα από τον Οργανισμό, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική επιτυχία του C3 Aircross από την άποψη της παθητικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πεζών, καθώς επίσης και του υψηλού επιπέδου τεχνολογίας με συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η βαθμολογία, τα σημεία της οποίας περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross, σε ότι έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Προστασία Ενηλίκων: 32.6 πόντοι/ 85%

Μπροστινή σύγκρουση: 7.8 πόντοι (μέγιστο: 8)

Μπροστινή πρόσκρουση σε τοίχο: 7.7 πόντοι (μέγιστο: 8)

Πλευρική πρόσκρουση: 8 πόντοι (μέγιστο: 8)

Πρόσκρουση σε στύλο: 7.5 πόντοι (μέγιστο: 8)

Επιβάρυνση αυχένα επιβατών: 1.6 πόντοι (μέγιστο: 3)

Η καμπίνα του νέου C3 Aircross είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μέγιστη άνεση για τους επιβαίνοντες, με ένα φιλόξενο και ευχάριστο, μα πάνω απ’ όλα, ασφαλές περιβάλλον. Για τον οδηγό του, το C3 Aircross αποδεικνύει τη φύση του SUV και τον άριστο χαρακτήρα του, με την ευκολία των χειρισμών του. Τόσο ο οδηγός, όσο και οι επιβάτες αισθάνονται ασφαλείς και απολαμβάνουν προστασία υψηλού επιπέδου.

Προστασία επιβατών: 40,5 πόντοι/ 82%

Ένα αυτοκίνητο το οποίο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια, νέους γονείς, το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV ξεχωρίζει και με την εξαιρετική απόδοσή του σε ότι αφορά στην προστασία των παιδιών.

Προστασία πεζών: 27.0 πόντοι/ 64%

Ευέλικτο στην πόλη αλλά και με όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστο στον οδηγό του, το νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και εξασφαλίζει εντυπωσιακή προστασία πεζών.

Συστήματα ασφαλείας: 7,2 πόντοι/ 60%

Με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, ο σχεδιασμός του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross ολοκληρώθηκε με γνώμονα κάθε ταξίδι να γίνεται ευκολότερο και ασφαλέστερο χάρη στις διαισθητικές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στο τιμόνι. Το νέο SUV Citroën C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.