Quantcast
ΚΤΕΟ: Πώς μπορείτε να παραλάβετε το όχημα σας - Η νέα υπηρεσία - enikonomia.gr
share

ΚΤΕΟ: Πώς μπορείτε να παραλάβετε το όχημα σας – Η νέα υπηρεσία

δημοσιεύτηκε:

Ραντεβού για την παράδοση του οχήματος τους χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση μπορούν να κλείσουν με τα ΚΤΕΟ οι πελάτες αφού προηγουμένως έχει ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αρκετά από τα ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν και παραδίδουν το όχημα στον πελάτη.
Για το θέμα αυτό μίλησε ο πρόεδρος ΚΤΕΟ, Κυριάκος Τσαταλμπασίδης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ .” Υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα τα οποία πρέπει να τα φέρουμε και ο κόσμος ανησυχεί φοβάται μην ξεχάσει και προσπαθεί να μας τα φέρει, τι να κάνουμε πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ “, σημείωσε.
Επιπλέον επισημαίνεται πως η προθεσμία των 70 ημερολογιακών ημερών που είχε χορηγηθεί για όλα τα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) που είχαν ισχύ έως τις 13 Δεκεμβρίου, εξακολουθεί να ισχύει.
Ωστόσο στο δελτίο θα αναγράφεται η ημερομηνία που ήταν αρχικά το ΙΧ τον έλεγχο.Οι όροι διενέργειας του τεχνικού ελέγχου για μοτοσικλέτες, επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης και φορτηγά αυτοκίνητα, μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους, τηρούνται αυστηρά προς αποφυγή συνωστισμού, κατά το στάδιο της επαναλειτουργίας.
Οι ελεγκτές συστήνουν στους ιδιοκτήτες οχημάτων, για τα οποία είχε δοθεί η παράταση των 70 ημερών στα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ), να προγραμματίσουν εγκαίρως την επίσκεψή τους στα ΚΤΕΟ, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός τις ημέρες των εορτών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.