Quantcast
Στον όμιλο Nexus το 80% της Intralot de Peru - enikonomia.gr
share

Στον όμιλο Nexus το 80% της Intralot de Peru

δημοσιεύτηκε:

Σε συμφωνία με τον όμιλο Nexus για την πώληση του 80% της Intralot de Peru S.A.C., 100% θυγατρικής του στο Περού, έχει έρθει ο όμιλος Intralot, όπως ανακοινώθηκε.

Μετά τη συναλλαγή, η Intralot θα συνεχίσει να αποτελεί τον τεχνολογικό πάροχο της εταιρίας και θα κατέχει το 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot de Peru S.A.C.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot de Peru S.A.C. λειτουργεί αριθμοπαιχνίδια και αθλητικά στοιχήματα στη χώρα, μέσω ενός δικτύου 3.700 σημείων πώλησης (POS) και του διαδικτύου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμφωνία συμβαδίζει με τη στρατηγική του ομίλου Intralot για τη δημιουργία, σε επιλεκτικές χώρες, στρατηγικών συνεργασιών με ισχυρούς τοπικούς εταίρους, που προσφέρουν σημαντικές συνέργειες, καθώς και την τεχνογνωσία της τοπικής αγοράς, ενισχύοντας την ανάπτυξη των τοπικών εταιριών.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπονται σε τέτοιου είδους συναλλαγές, συμπεριλαμβάνοντας τη συναίνεση τρίτων. Η εταιρία διευκρινίζει ότι θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.