Quantcast
Creta Farms: Έγκριση γενικής συνέλευσης για αγορά ιδίων μετοχών - enikonomia.gr
share

Creta Farms: Έγκριση γενικής συνέλευσης για αγορά ιδίων μετοχών

δημοσιεύτηκε:

Την υλοποίηση προγράμματος ιδίων μετοχών, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου καθώς και τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2015 αποφάσισε, η χθεσινή τακτική γενική συνέλευση της Creta Farms.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Η εταιρία Creta Farms ενημερώνει ότι η χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν το 81,66% του συνόλου των μετοχών της, έλαβε αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Μεταξύ άλλων, αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2015. Επίσης, ενέκρινε διετές πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών σε τιμή από 0,10 ευρώ έως 7 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

Επιπλέον, εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, με την ακόλουθη ανάθεση εκτελεστικών και μη αρμοδιοτήτων και τον ορισμό ανεξάρτητων μελών, το οποίο απαρτίζεται από τους:

1) Εμμανουήλ Δομαζάκης, εκτελεστικό μέλος.

2) Κωνσταντίνος Δομαζάκης, εκτελεστικό μέλος.

3) Ελένη Δομαζάκη, μη εκτελεστικό μέλος.

4) Κωνσταντίνος Φρουζής, εκτελεστικό μέλος.

5) Βασίλειος Βουμβουράκης, μη εκτελεστικό μέλος.

6) Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7) Ανδρέας Μερίκας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω διοικητικού συμβουλίου είναι πενταετής.

Τέλος, ενέκρινε την εκλογή του κ. Ανδρέα Μερίκα, της κ. Δομαζάκη Ελένης και του κ. Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκη ως μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693/2008».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.