Quantcast
Υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων μέσω της εφαρμογής cloud printing από την Inform Λύκος - enikonomia.gr
share

Υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων μέσω της εφαρμογής cloud printing από την Inform Λύκος

δημοσιεύτηκε:

Υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων μέσω της εφαρμογής cloud printing προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Inform Λύκος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία cloud printing προσφέρεται μέσα από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία υποδέχεται σε 24ωρη βάση τις καθημερινές ανάγκες εκτυπώσεων του πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή, οι οποίες αφορούν οποιαδήποτε είδους έγχαρτη αλληλογραφία (π.χ. τιμολόγια, ειδοποιήσεις, ταχυπληρωμές, επιστολές κ.α).

Στην συνέχεια, ένα «έξυπνο» πληροφοριακό σύστημα αναλαμβάνει σε ημερήσια βάση να συγκεντρώσει τις εκτυπώσεις, να τυποποιήσει την αλληλογραφία και να επιλέξει τον Ταχυδρομικό Πάροχο για κάθε αποστελλόμενο φάκελο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη τιμολογιακή κλίμακα εκπτώσεων. Η υπηρεσία προσφέρει σύστημα εντοπισμού φακέλου (Full Track & Trace), όπου φαίνεται η κατάσταση κάθε εργασίας/φακέλου σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο χρήστης της υπηρεσίας cloud printing απλουστεύει τη διαχείριση της καθημερινής του αλληλογραφίας εξοικονομώντας χρόνο, πολύτιμους πόρους και κόστος ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη και πιο αναβαθμισμένη υπηρεσία, την οποία μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο (από την υποβολή του ηλεκτρονικού αρχείου έως την παράδοση του φακέλου στον τελικό παραλήπτη).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.