Quantcast
Διακρίσεις για την ανανεωμένη υπηρεσία Mobile Banking της Alpha Bank - enikonomia.gr
share

Διακρίσεις για την ανανεωμένη υπηρεσία Mobile Banking της Alpha Bank

δημοσιεύτηκε:

Η πλήρως ανανεωμένη υπηρεσία Alpha Mobile Banking της Alpha Bank κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Mobile Banking Services και Redesign-Relaunch Mobile App, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Cyta Mobile Excellence Awards 2016, όπως ανακοινώθηκε.

Το Alpha Mobile Banking για έξυπνα κινητά ανασχεδιάσθηκε τον Ιούνιο 2015 βάσει των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και των σύγχρονων τάσεων design για πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών. Συνδυάζοντας ευκολία, αμεσότητα και λειτουργικότητα, το Alpha Mobile Banking παρέχει ακόμη περισσότερη ευελιξία και αυτονομία στη συνολική διαχείριση των οικονομικών των Πελατών της Τραπέζης, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας σε όλες τις συναλλαγές τους.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα user interfaces (UI) στην ελληνική τραπεζική αγορά και ενσωματώνει νέες λειτουργικότητες που υποστηρίζουν πληθώρα συναλλαγών για μεταφορές ποσών, εμβάσματα και πληρωμές.

Επιπλέον, το πλήρως ανανεωμένο slide menu επιτρέπει την εύκολη περιήγηση στις λειτουργίες της υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών Δικτύων της Alpha Bank, κ. Σωτήρης Κυριάκος δήλωσε: “Η βράβευση του Alpha Mobile Banking στον επιτυχημένο διαγωνισμό Cyta Mobile Excellence Awards 2016 αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της στρατηγικής επιλογής μας για ριζική αναβάθμιση της υπηρεσίας, με γνώμονα τη συνολική εμπειρία του Πελάτη. Η φιλική πλοήγηση, η σύγχρονη αισθητική και η αναβαθμισμένη λειτουργικότητα του Alpha Mobile Banking, συνιστούν μία νέα προσέγγιση στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, η οποία επιβραβεύεται καθημερινά από την εμπιστοσύνη των Πελατών μας και στην οποία θα συνεχίσουμε να επενδύουμε”.

Ο ετήσιος θεσμός των Cyta Mobile Excellence Awards, που διοργανώθηκε για δεύτερο συνεχές έτος από την εταιρία Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN”, στοχεύει στην ανάδειξη της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών και απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς του mobile business.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.