Quantcast
Μυλωνάς (Alumil): "Λαϊκισμός" να στρεφόμαστε κατά των εργαζομένων στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Μυλωνάς (Alumil): “Λαϊκισμός” να στρεφόμαστε κατά των εργαζομένων στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Είναι “λαϊκισμός” να στρεφόμαστε κατά των εργαζομένων στην Ελλάδα, επισήμανε από το βήμα του Thessaloniki Summit, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Alumil, Γιώργος Μυλωνάς, εκφράζοντας την απορία του για το πώς τα βγάζουν πέρα”, όπως είπε.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η εταιρεία του έχει παρουσία σε όλα τα βαλκανικά κράτη, αλλά και σε άλλες χώρες, και επισήμανε χαρακτηριστικά ότι σαν τους Έλληνες εργαζομένους δεν έχει πουθενά. “Είναι ικανοί να τα κάνουν όλα και γρήγορα”, σημείωσε ο κ. Μυλωνάς και πρόσθεσε ότι στη χώρα μας έχουμε το χαμηλότερο παραγωγικό κόστος, ενώ στον αντίποδα, υψηλά είναι τα χρηματοοικονομικά και μη μισθολογικά.

Επιπλέον, σημείωσε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τεχνολογικές απαιτήσεις από τα προϊόντα που παράγονται και επισήμανε ότι στη Γερμανία “αλλάζουν τα standards ανά δύο έτη, ενώ εμείς πάμε όλο και πιο χαμηλά”.

Χαρπαντίδης: Το 90% της ελληνικής τιμής του τσιγάρου είναι φόροι

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της καπνοβιομηχανίας “Παπαστράτος”, Χρήστος Χαρπαντίδης, είπε ότι το 90% της ελληνικής τιμής του τσιγάρου είναι φόροι, ενώ έκανε λόγο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για “δυστοκίες” που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η καπνοβιομηχανία επί 12 μήνες προσπαθεί να ξεπεράσει του σκοπέλους της ελληνικής πραγματικότητας, προκειμένου να εισάγει στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικά τσιγάρα με καπνό.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η εταιρεία στρέφεται πλέον με μεγαλύτερη ένταση στις αγορές του εξωτερικού, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά “η ελληνική αγορά δεν σηκώνει πια”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.