Quantcast
ΕΠΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας: Νέοι και πιο άμεσοι τρόποι πληρωμής λογαριασμών - enikonomia.gr
share

ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας: Νέοι και πιο άμεσοι τρόποι πληρωμής λογαριασμών

δημοσιεύτηκε:

Τη δυνατότητα να γίνεται η πληρωμή μέσω χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών, καθώς και στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής εντός των τραπεζών, προσφέρουν οι Εταιρείες Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ειδικότερα, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους μέσω χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO), στις ιστοσελίδες των εταιρειών. Παράλληλα, καθίσταται δυνατή και η πληρωμή στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής εντός των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, με την χρήση του ενσωματωμένου barcode (Κωδικός πληρωμής Dias Debit) στο έντυπο της ταχυπληρωμής.

Για ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμού με χρήση καρτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των εταιρειών. ΕΠΑ Θεσσαλονίκης: www.epathessaloniki.gr myaccount.epathessaloniki.gr (εφόσον διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία MyΕΠΑ). ΕΠΑ Θεσσαλίας: www.epathessalia.gr myaccount.epathessalia.gr (εφόσον διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία MyΕΠΑ). Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 11 150 (Χρέωση μιας αστικής μονάδας από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό με βάση τον κατάλογο του παρόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.