Quantcast
Ισχυροποιείται η COFFEE ISLAND - enikonomia.gr
share

Ισχυροποιείται η COFFEE ISLAND

δημοσιεύτηκε:

Η COFFEE ISLAND είναι ετήσιος χορηγός του SCAE HELLAS στην 10η HO.RE.CA και χορηγός καφέ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό LATTE ART, είναι ταυτόχρονα ετήσιος  χορηγός της  SCAE Hellas, υποστηρικτής ως HARIO, αλλά και χορηγός καφέ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό  LATTE ART που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της έκθεσης  HO.RE.CA.

Ειδικότερα, η γνωστή αλυσίδα  καφέ, Coffee Island, ξεκίνησε την πορεία της το 1999 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise, διαθέτει σήμερα  συνολικά 230 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία έχει σκοπό να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων της.  Η ποιότητα των καφέδων του Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ.

Μεταξύ άλλων η  ΣΑΠΛΑΙ ΑΕ,  ο επίσημος διανομέας της HARIO σε Ελλάδα και Κύπρο και διαχειριστής του δικτύου Coffee Island πρόκειται να συμμετάσχει  στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών για τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, HO.RE.CA,  που  θα πραγματοποιηθεί από τις 6  έως 9 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Ελλάδας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.