Quantcast
Μέχρι 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος στη διεθνή έκθεση Summer Fancy Food Show - enikonomia.gr
share

Μέχρι 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος στη διεθνή έκθεση Summer Fancy Food Show

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2017 μπορούν οι επιχειρηματίες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στο Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) για συμμετοχή στην 63η Διεθνή Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW.

Πρόκειται για μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη, από 25 έως 27 Ιουνίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center.

Προϊόντα που προβάλλονται στην έκθεση είναι τρόφιμα γενικά: γαλακτοκομικά προϊόντα, έτοιμα γεύματα, ορεκτικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, μέλι, καφές, τσάι, μαρμελάδες, χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα, gourmet, ιχθυηρά, σπεσιαλιτέ, κατεψυγμένα προϊόντα, σάλτσες , λάδι, ξύδι, ρύζι , ζυμαρικά, φρούτα και λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα), μπαχαρικά κ.ά. Κρασιά, ποτά και μπύρες

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση τροφίμων και ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Στην προηγούμενη διοργάνωση έγινε παρουσίαση περισσότερων από 180.000 προϊόντα, με ένα σύνολο εκθετών 2.670 από 55 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Αίγυπτος, Αργεντινή, Ινδία Τουρκία κ.α. Την έκθεση επσικέφθηκαν25.000 από 100 χώρες ενώ η Ελληνική συμμετοχή χαρακτηρίστηκε πετυχημένη από κάθε άποψη. Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι επαφές των Ελλήνων εξαγωγέων με ενδιαφερόμενους εισαγωγείς ήταν ουσιαστικές.

Στη διοργάνωση του 2017, το ελληνικό περίπτερο θα βρίσκεται στο Level 3, hall 3B και στόχος είναι μια εξίσου καλή εθνική συμμετοχή.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.