Quantcast
Στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας από την GK Venture Management - enikonomia.gr
share

Στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας από την GK Venture Management

δημοσιεύτηκε:

Ελληνικές εταιρείες επέλεξε να υποστηρίξει επενδυτικά η GK Venture Management, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο θεσμός της επένδυσης Κεφαλαίων Επιχειρηματικών Συμμετοχών αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημαντική επενδυτική πρακτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας, ιδίως κατά την τελευταία πενταετία συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην παρούσα δημοσιονομική συγκυρία στην παροχή ρευστότητας και κεφαλαίων κίνησης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, στη βελτίωση των χρηματοοικονομικών τους δεδομένων και στην επιστροφή τους στην κερδοφορία.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το έτος 2017, η εταιρεία δέχεται, σε πρώτο γύρο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017, συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια (business plan) χρηματοδότησης που θα αφορούν προϋπολογισμό από 100.000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ. Τα επιχειρηματικά σχέδια θα υποβάλλονται στο e-mail: [email protected]

«Η GK Venture Management επενδύοντας τα τελευταία χρόνια στα επιχειρηματικά κεφάλαια και με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και τη στήριξη του επιχειρείν και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στην ευφυΐα των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων σ΄ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προγραμματίζει να επενδύσει για το έτος 2017 σημαντικά κεφάλαια χρηματοδοτώντας αξιόλογα επιχειρηματικά project εγχώριων υφιστάμενων -νεοφυών ή μη- εταιρειών. Είμαι αισιόδοξος ότι ο θεσμός του Venture Management μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει αποφασιστικά και στη χώρα μας, ιδιαίτερα στην περίοδο της ύφεσης που διανύουμε, συμβάλλοντας στην ταχεία ανάπτυξη και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα της Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα εξετασθούν με προσοχή από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας με στόχο να προχωρήσει ομαλά κάθε επένδυση» τονίζει σε δήλωσή του ο CEO της GK Venture Management κ. Γ. Κατοστάρης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.