Quantcast
Στα αζήτητα 4 από τα 6 ακίνητα προς πώληση της ΕΒΖ - enikonomia.gr
share

Στα αζήτητα 4 από τα 6 ακίνητα προς πώληση της ΕΒΖ

δημοσιεύτηκε:

Προσφορές μόνο για τα δύο κεντρικά ακίνητα ιδιοκτησίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε τελικά η Πειραιώς Real Estate, η οποία ”τρέχει” τον ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την πώληση των έξι συνολικά ακινήτων της εταιρείας.

Χθες έληξε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- κατατέθηκαν τελικά φάκελοι για το ακίνητο επί της οδού Κουντουριώτου στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης (ημιτελές οκταόροφο κτίριο) με ελάχιστη τιμή πώλησης στα 2,9 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και μία προσφορά για τους γραφειακούς χώρους επί της οδού Μητροπόλεως και της πλατείας Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, με ελάχιστο τίμημα 2,73 εκατ. ευρώ. Το ενδιαφέρον προήλθε από εγχώριους και Κύπριους επενδυτές.

Στα …αζήτητα έμειναν τα υπόλοιπα ακίνητα, όπως το εργοστάσιο παραγωγής ζάχαρης από ζαχαρότευτλα (εκτός λειτουργίας) στην περιοχή Συκουρίου Λάρισας, με ελάχιστη τιµή πώλησης τα 8 εκατ. ευρώ, το εργοστάσιο παραγωγής (επίσης εκτός λειτουργίας), στην περιοχή Πετροχωρίου Ξάνθης, με ελάχιστη τιµή πώλησης τα 7,8 εκατ. ευρώ, οι εγκαταστάσεις γραφείων – εργαστηρίων στην Σίνδο Θεσσαλονίκης µε ελάχιστη τιµή στα 3 εκατ. ευρώ και το διαµέρισµα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι με ελάχιστη τιμή στα 260 χιλ. ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.