Quantcast
Ελληνικό περίπτερο στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών και επικοινωνιών - enikonomia.gr
share

Ελληνικό περίπτερο στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών και επικοινωνιών

δημοσιεύτηκε:

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με εθνικό περίπτερο και αποστολή στο μεγαλύτερο γεγονός στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Μobile World Congress 2017, στη Βαρκελώνη, μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.

Η συμμετοχή συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας. Η αποστολή στο MWC έχει την υποστήριξη της ελληνικής Πολιτείας και τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα έχει μαζί της, όπως και στις προηγούμενες συμμετοχές, το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Kύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών.

Με την κίνηση αυτή, επιδιώκεται να παρουσιαστούν στο διεθνές κοινό δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας και να αναδειχθεί η Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας που επενδύει σε ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της ελληνικής τεχνογνωσίας, για την προώθηση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην παγκόσμια σκηνή.

Πέρυσι, στις διάφορες εκδηλώσεις του συνεδρίου και της έκθεσης, συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σημαντικός αριθμός από υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων από 204 χώρες, που εξέθεσαν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε 2.200 περίπτερα που καταλάμβαναν συνολικά 100.000 τ.μ. ωφέλιμου χώρου.

Το συνέδριο και η έκθεση έτυχαν μεγάλης κάλυψης από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέστειλαν περισσότερους από 3.900 δημοσιογράφους των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, των εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και του ειδικού τύπου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.