Quantcast
Intralot και Amelco συμφώνησαν για νέο προϊόν αθλητικού στοιχήματος - enikonomia.gr
share

Intralot και Amelco συμφώνησαν για νέο προϊόν αθλητικού στοιχήματος

δημοσιεύτηκε:

Την οριστική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για την ανάπτυξη σουίτας προϊόντων αθλητικού στοιχήματος νέας γενιάς υπέγραψαν Intralot και Amelco.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Intralot θα ενσωματώσει τμήματα (modules) της πλατφόρμας «ATS» της AMELCO, ώστε να αναπτύξει μία καινοτόμο και ενιαία λύση αθλητικού στοιχήματος για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel).

Το νέο αυτό προϊόν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα προσαρμοσθεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των λοταριών που λειτουργούν σε ρυθμιζόμενες αγορές και όλων των διοργανωτών αθλητικού στοιχήματος διεθνώς, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλα τα κανάλια.

Η ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος θα εδραστεί στην κύρια πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της AMELCO, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο αριθμό κορυφαίων operator.

Η πλατφόρμα «ATS» θα ενσωματωθεί στην καθιερωμένη, εγκεκριμένη από τη Διεθνή Ένωση Λοταριών (WLA) επίγεια λοταριακή λύση της INTRALOT, ώστε να αναπτυχθεί η νέα προσαρμοσμένη λύση.

Χαιρετίζοντας τη συμφωνία, ο Αντώνιος Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «το καινοτόμο προϊόν που θα αναπτυχθεί μέσα από αυτή τη συνεργασία γρήγορα θα αναγνωρισθεί ως η καλύτερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για επίγειο και online στοίχημα παγκοσμίως».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.