Quantcast
Regus: Εξοικονόμηση στις πάγιες δαπάνες από τις ευέλικτες επιλογές επαγγελματικών χώρων - enikonomia.gr
share

Regus: Εξοικονόμηση στις πάγιες δαπάνες από τις ευέλικτες επιλογές επαγγελματικών χώρων

δημοσιεύτηκε:

Οι ευέλικτες επιλογές επαγγελματικών χώρων ως κεντρικά γραφεία φέρνουν εξοικονόμηση έως και 35% στις πάγιες δαπάνες τους, όπως ανέφερε η γενική διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο Κατερίνα Μάνου, με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας στα φετινά κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς.

Η Regus, εταιρεία παροχή χώρων εργασίας με ένα δίκτυο 2.850 τοποθεσιών σε πάνω από 1.000 πόλεις, σε 107 χώρες, διακρίθηκε ως ένα από τα φετινά κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς στην τελετή βράβευσης που έγινε πρόσφατα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

Ειδικότερα, η εταιρεία, με τις υπηρεσίες που παρέχει, πήρε το ειδικό βραβείο «Business Solutions Award», που αναγνωρίζει τις επιλογές που διαθέτει η Regus στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Μάνου, γενική διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των πελατών μας, προσφέροντας ευέλικτες και ποικίλες επιλογές επαγγελματικών χώρων αλλά και οικονομικές λύσεις στον καθημερινό τρόπο εργασίας».

Ο διαγωνισμός Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός, που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους. Τα κριτήρια, με βάση τα οποία ψηφίζονται οι εταιρίες είναι η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια, η εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.