Quantcast
Έκλεισε επιτυχώς το βιβλίο προσφορών της Grivalia - enikonomia.gr
share

Έκλεισε επιτυχώς το βιβλίο προσφορών της Grivalia

δημοσιεύτηκε:

Tην επιτυχή διάθεση 20.252.001 μετοχών της Grivalia Properties, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε θεσμικούς επενδυτές δια ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών, ανακοίνωσε η Eurobank.

Πρόκειται για το σύνολο της συμμετοχής της Eurobank στην ΑΕΑΑΠ, που αντιστοιχεί σε περίπου 20% του μετοχικού κεφαλαίου και διατέθηκε σε τιμή 8,80 ευρώ ανά μετοχή.

Σε θυγατρικές της Fairfax κατανεμήθηκαν 10.000.000 μετοχές και, κατά συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση της Ιδιωτικής Τοποθέτησης τα ελεγχόμενα από τη Fairfax δικαιώματα ψήφου στη Grivalia Properties θα αυξηθούν σε περίπου 51,4%. Καθίσταται με αυτόν τον τρόπο, ο μεγαλύτερος μέτοχος της Grivalia Properties.

Σε διάφορα funds, των οποίων διαχειριστής επενδύσεων είναι η Pacific Investment Management Company LLC, κατανεμήθηκαν 5.065.000 μετοχές.

Η HSBC Bank plc, η AXIA Ventures Group Ltd και η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ ενήργησαν για λογαριασμό της Eurobank ως Γενικοί Συντονιστές (Joint Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές (Joint Bookrunners) της Ιδιωτικής Τοποθέτησης (από κοινού οι “Διαχειριστές”).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.