Quantcast
Entersoft: Αύξηση 14,2% σημείωσαν τα καθαρά έσοδα του ομίλου το πρώτο εξάμηνο - enikonomia.gr
share

Entersoft: Αύξηση 14,2% σημείωσαν τα καθαρά έσοδα του ομίλου το πρώτο εξάμηνο

δημοσιεύτηκε:

Σε 6,16 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά έσοδα του ομίλου Entersoft το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι 5,39 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 14,2%.

Η κερδοφορία προ φόρων αυξήθηκε με μεγαλύτερο ρυθμό αφού τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,36 εκατ. ευρώ έναντι 0,81 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αυξημένα κατά 68%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου το πρώτο εξάμηνο του έτους οφείλεται κυρίως στην αύξηση των νέων πελατών σε συστήματα ERP, CRM και WMS στην Ελλάδα, αλλά και στην αύξηση των εσόδων των θυγατρικών του εξωτερικού.

Μέχρι το τέλος του έτους εκτιμάται ότι τα έσοδα του Ομίλου θα συνεχίσουν τη δυναμική τους ανάπτυξη λόγω του σημαντικού ανεκτέλεστου νέων έργων αλλά και την είσοδο στην αγορά του νέου προϊόντος Entersoft Warehouse Management System (WMS) για την χωροταξική παρακολούθηση αποθηκών και τη διαχείριση των Logistics επιχειρήσεων στη βιομηχανία, το χονδρικό και λιανικό εμπόριο και τις διανομές. Το νέο αυτό προϊόν, που παρουσιάστηκε επίσημα στην αγορά μόλις πριν ένα μήνα, αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο σημαντικό πόλο εσόδων για την Entersoft σε Ελλάδα και εξωτερικό τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς ανάπτυξης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.