Quantcast
Enterprise Greece: Επιχειρηματική αποστολή για τον κλάδο τροφίμων και ποτών σε Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία - enikonomia.gr
share

Enterprise Greece: Επιχειρηματική αποστολή για τον κλάδο τροφίμων και ποτών σε Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία

δημοσιεύτηκε:

Επιχειρηματικές συναντήσεις στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία προγραμματίζει ο οργανισμός Enterprise Greece, το Νοέμβριο, στο πλαίσιο των δράσεων του για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, θα πραγματοποιηθούν προκειμένου ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών να έλθουν σε επαφή με αγοραστές των προαναφερόμενων χωρών.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από το Βελιγράδι και θα ολοκληρωθούν 24 Νοεμβρίου στη Σόφια.

Παράλληλα οργανώνεται στο Βουκουρέστι από το Ελληνο-Ρουμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ελλάδος στο Βουκουρέστι «Ηellenic Forum on Agriculture, Food & Beverages”.

Για την συμμετοχή τους στην επιχειρηματική αποστολή οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να ενημερώσουν τον οργανισμό έως τις 7 Οκτωβρίου2017, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.