Quantcast
Made in Greece 2017: Ποιες επιχειρήσεις έλαβαν τα Βραβεία Βιοτεχνικής Αριστείας - enikonomia.gr
share

Made in Greece 2017: Ποιες επιχειρήσεις έλαβαν τα Βραβεία Βιοτεχνικής Αριστείας

δημοσιεύτηκε:

Βιοτεχνικές επιχειρήσεις – μέλη του Β.Ε.Α, που διαπρέπουν στην Ελλάδα, βραβεύτηκαν χθες στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Made in Greece 2017”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη φετινή εκδήλωση, συμμετείχαν για πρώτη φορά βιοτεχνικές επιχειρήσεις, σε ξεχωριστή κατηγορία βραβείων «Βιοτεχνικής Αριστείας».

Τα βραβεία, απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στο θεσμό αυτό, έχουν διακριθεί τα τελευταία χρόνια 100 κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων της (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Ενδεικτικά, αναφέρονται οι εταιρείες: ΓΙΩΤΗΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ΒΙΚΟΣ, ΕΨΑ, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ΙΝΤΕΡΠΛΑΣΤ, MLS, ΓΑΙΑ, KROKUS KOZANIS PRODUCTS, ALUMIL ALUMINIUM, ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, YOBOTO, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ κα.

Το βραβείο και οι λοιπές διακρίσεις απονεμήθηκαν στις εξής επιχειρήσεις:

Το Βραβείο «Βιοτεχνικής Αριστείας» στην εταιρεία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ», που δραστηριοποιείται από το 1972, με εξαγωγές σε 20 χώρες και συνεχή επένδυση στην έρευνα και καινοτομία.

Ο Έπαινος «Βιοτεχνικής Αριστείας» στην εταιρεία «GOLDEN DOOR SA», με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καινοτομίες και τέσσερις ευρεσιτεχνίες.

Τιμητική διάκριση «Βιοτεχνικής Αριστείας» στην «ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ» με αδιάλειπτη, διαχρονική παρουσία τεσσάρων γενεών, από το 1897, στην ελληνική αγορά, συνέχιση της παράδοσης και εξέλιξη της ποιότητας των προϊόντων.

Τιμητική διάκριση «Βιοτεχνικής Αριστείας» στην εταιρεία «SAFEDOOR ΙΚΕ», με παραγωγή προϊόντων ελληνικής κατασκευής, που ενσωματώνουν σημαντικές καινοτομίες, μεγάλης τεχνολογικής αξίας, αναγνωρισμένες και διεθνώς.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος Παύλος Ραβάνης, τόνισε: «τα βραβεία Made in Greece, φέρνουν στην επιφάνεια, την Ελλάδα που όλοι αγαπούμε, θέλουμε και χρειαζόμαστε. Αναδεικνύουν την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη μαχητικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, μεγάλων αλλά και μικρών. Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, όχι μόνο δεν φοβόμαστε την αριστεία, αλλά θέλουμε να την επιβραβεύσουμε και να τη μετατρέψουμε σε τρανό παράδειγμα προς μίμηση. Για το σκοπό αυτό, μια από τις πρωτοβουλίες μας, είναι η υποστήριξη της θέσπισης του Σήματος Ελληνικού Προϊόντος, για το οποίο έχουμε προχωρήσει ήδη σε ενέργειες με πέντε σημαντικούς επαγγελματικούς κλάδους του Επιμελητηρίου μας σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.