Quantcast
Τελευταία εξέλιξη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη - enikonomia.gr
share

Τελευταία εξέλιξη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τη 1.00 το μεσημέρι σεεργοστάσιο μπαταριών στο Όλβιο της Ξάνθης ωστόσο τα νέα είναι καλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί στο χώρο που εκδηλώθηκε, εντός του εργοστασίου.

Για την κατάσβεση της επιχειρούν 74 πυροσβέστες με 22 οχήματα, ενώ στο σημείο σπεύδουν άλλα έξι οχήματα για παροχή νερού.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Υπό έλεγχο έχει ήδη τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο εργοστάσιο μπαταριών της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στο Όλβιο Ξάνθης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σήμερα, 1η Μαΐου, λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο εργοστάσιο μπαταριών της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στο Όλβιο Ξάνθης.

«Εφαρμόζοντας απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών και τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο. Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή. Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές» τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.