Quantcast
Epsilon Net: Αύξηση 20,11% σημείωσαν οι πωλήσεις το 2017 - enikonomia.gr
share

Epsilon Net: Αύξηση 20,11% σημείωσαν οι πωλήσεις το 2017

δημοσιεύτηκε:

Στο ποσό των 14.965,53 χιλ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου Epsilon Net το 2017 διαμορφώθηκε έναντι 12.460,20 χιλ. ευρώ το 2016, σημειώνοντας αύξηση 20,11%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μεταβολή αυτή καταδεικνύει τη δυναμική αύξηση των εγκαταστάσεων σε νέους πελάτες ERP, Εμπορικολογιστικών και Mobile εφαρμογών της νέας πλατφόρμας PYLON, Pylon Hotel και Restaurant αλλά και εφαρμογών Payroll & HR.

Παράλληλα, τα κέρδη μετά από φόρους του ομίλου, διαμορφώθηκαν το 2017 σε 687,55 χιλ. ευρώ έναντι 115,59 χιλ. ευρώ το 2016. Επίσης αύξηση 69,3% σημειώθηκε στα κέρδη προ φόρων – χρηματοδοτικών – επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) της χρήσεως 2017 που διαμορφώθηκαν σε 2,3 εκατ. ευρώ, έναντι 1,3 εκατ. ευρώ το 2016.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η πρόβλεψη της διοίκησης της εταιρείας είναι ότι ο κύκλος εργασιών θα παρουσιάσει έντονους ρυθμούς ανάπτυξης και την επόμενη τριετία 2018-2020 με την υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου της Epsilon Net που βασίζεται στους ακόλουθους άξονες:

– Διεύρυνση του μεριδίου αγοράς Cloud Business Solutions στις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (ERP, Εμπορικολογιστικές εφαρμογές, CRM, Mobile Applications καθώς επίσης και εφαρμογές λογισμικού για κάθετες – εξειδικευμένες αγορές).

– Ενίσχυση της συνεργασίας με την Vodafone στις Cloud εφαρμογές Eμπορικολογιστικής οργάνωσης Books Management.

– Περαιτέρω διείσδυση των εφαρμογών λογισμικού μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (Payroll & HRM Systems) στις επιχειρήσεις

– Ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στην αγορά των λογιστικών γραφείων και των ελευθέρων επαγγελματιών λογιστών – φοροτεχνικών με νέα προγράμματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθώς και νέες τεχνολογικά αναπτυγμένες λύσεις που πρωτοπορούν στην ελληνική αγορά όπως, η λύση Digital Accounting, Epsilon Cloud και CRM Λογιστών.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.