Quantcast
Folli Follie: Εκτός ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου ο Δημήτρης Ποταμίτης - enikonomia.gr
share

Folli Follie: Εκτός ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου ο Δημήτρης Ποταμίτης

δημοσιεύτηκε:

Η Folli-Follie ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Δημητρίου Ποταμίτη από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου.

Στην σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία διευκρινίζει ότι σε επιβεβαίωση σχετικών δημοσιευμάτων, ο κ. Ποταμίτης, ο οποίος εξελέγη στις 8/6/2018 ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος της Εταιρείας, εκδήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας πρόκειται α) να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Ποταμίτη και β) να αποφασίσει για την εκλογή νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους προς αντικατάσταση του ως άνω παραιτηθέντος.

Συνεπώς, αναφέρει η εισηγμένη, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και εντός της ημέρας, θα ακολουθήσει αμέσως νέα συμπληρωματική ανακοίνωση της Εταιρείας για την εκλογή του νέου μέλους και την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.