Quantcast
Στα σκαριά Δίκτυο επιχειρήσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος - Τι εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης - enikonomia.gr
share

Στα σκαριά Δίκτυο επιχειρήσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος – Τι εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης

δημοσιεύτηκε:

Η στήριξη της πρωτοβουλίας δημιουργίας δικτύου οργανισμών και επιχειρήσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος αποτέλεσε θέμα της συζήτησης που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τους εκπροσώπους της Blue Marble Disruptive Technologies.
Όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός: «συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον Γιώργο Μαύρο και τον Δ/Σ της Blue Marble Disruptive Technologies, Ευάγγελο Μπέη. Στο επίκεντρο της συζήτησης η στήριξη της πρωτοβουλίας δημιουργίας δικτύου οργανισμών και επιχειρήσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος»
Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος PRC Group – The Management House ανακοίνωσε, πρόσφατα, τη στρατηγική συνεργασία του με την εταιρεία Blue Marble Disruptive Technologies, στο πλαίσιο δημιουργίας δικτύου οργανισμών και επιχειρήσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η καινοτόμος λύση Blue Marble μειώνει το ανθρακικό αποτύπωμα που προέρχεται από κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ αποτελεί το πρώτο προϊόν που καθιστά επικερδή τη μείωση εκπομπών καυσαερίων.
Το προϊόν τοποθετείται στις δεξαμενές καυσίμων όλων των κινητήρων εσωτερικής καύσης, όπως: βαρέα και εργοταξιακά οχήματα, γεννήτριες, κινητήρες βιομηχανίας, καυστήρες θέρμανσης, πλωτά μέσα, IX, δίκυκλα και γεωργικούς ελκυστήρες.
Στόχος του Ομίλου PRC Group – The Management House είναι να υποστηρίξει οργανισμούς και επιχειρήσεις κατά τη διαδικασία μετάβασης, ώστε να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για βιώσιμη παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών και να επιτύχουν το στόχο τους για την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.