Quantcast
H NOYNOY εισέρχεται στην αγορά των Φυσικών Αυθεντικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων - enikonomia.gr
share

H NOYNOY εισέρχεται στην αγορά των Φυσικών Αυθεντικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων

δημοσιεύτηκε:

Η FrieslandCampina Hellas μέσω της αγαπημένης μάρκας ΝΟΥΝΟΥ που εδώ και 85 χρόνια εμπιστευόμαστε, φέρνει σήμερα μία νέα σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων το ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό!Συνδυάζοντας τα πιο εκλεκτά στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, τα αγνά υλικά, το μεράκι και την γνώση επιλεγμένων κτηνοτρόφων και τυροκόμων, με το πάθος και την δέσμευση για υψηλής ποιότητας προϊόντα, η νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό θα ξεχωρίσει για τον εκλεκτό της χαρακτήρα! Το ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό ήρθε για να προσφέρει μια εκλεκτή, γευστική εμπειρία, γεμάτη φρεσκάδα, θρεπτικότητα και μοναδική γεύση, σε κάθε στιγμή και σε κάθε οικογένεια !

Η νέα σειρά γαλάτων ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό έρχεται να μας συνεπάρει καταρχάς με ένα πλούσιο και θρεπτικό γάλα, 100% ελληνικό, με 3,9% και 1,6% λιπαρά, που συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένους Έλληνες κτηνοτρόφους. Το νέο ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό γάλα παράγεται μόλις μέσα σε 24 ώρες από τη συλλογή του, αποκλειστικά από φρέσκο γάλα ημέρας Α’ ποιότητας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα και συσκευάζεται αεροστεγώς σε ειδική συσκευασία (TetraPack). Έτσι, προστατεύονται οι πολύτιμες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά του, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα της πρώτης ημέρας, συνολικά για 10 ημέρες. Έτσι έρχεται στο ποτήρι μας κάθε μέρα, ένα γάλα Εκλεκτό!

Ταυτόχρονα, η νέα σειρά περιλαμβάνει και το ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Ημίσκληρο τυρί που παράγεται σε επιλεγμένο τυροκομείο, από τυροκόμους που έχουν πάθος, μεράκι και πολύχρονη παράδοση και γνώση στην παραγωγή ημίσκληρων τυριών. Από εξαιρετικής ποιότητας αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία ιδανική (80%-20%), το νέο κίτρινο ημίσκληρο τυρί ωριμάζει υπομονετικά για τουλάχιστον για 4 μήνες. Έχει πλούσια, αυθεντική γεύση, για να απολαμβάνεται κάθε μέρα στο πιάτο σας ένα εκλεκτό τυρί, με όλη την αγάπη και φροντίδα που μόνο η ΝΟΥΝΟΥ εγγυάται. Το νέο ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Ημίσκληρο τυρί διατίθεται σε φρατζόλα και σε προσυσκευασμένες συσκευασίες φετών και κομματιού.

 Η νέα σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό βρίσκεται στα ράφια των  αλυσίδων σούπερ-μάρκετ και χάρη στην ξεχωριστή της συσκευασία κερδίζει με την πρώτη ματιά το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Σημειωτέον, το ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό γάλα έχει περιορισμένη διανομή (διαθέσιμο μόνο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Πάτρα) λόγω της μικρής κλίμακας παραγωγής του, ενώ το ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Ημίσκληρο τυρί διανέμεται πανελλαδικά. Το λανσάρισμα του γάλακτος και του ημίσκληρου τυριού ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας που συνδυάζει τη διαφημιστική προβολή σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα, digital, outdoor και below-the-line ενέργειες.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.