Quantcast
Σημαντικές διακρίσεις για τη ΔΕΛΤΑ - enikonomia.gr
share

Σημαντικές διακρίσεις για τη ΔΕΛΤΑ

δημοσιεύτηκε:

Η ΔΕΛΤΑ απέσπασε το «Κορυφαίο Βραβείο» στην κατηγορία της Εξωστρέφειας, για το λανσάρισμα του αυθεντικού Ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού στην Ιταλική αγορά, καθώς και το «Χρυσό Βραβείο» στην κατηγορία για τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας. Τα Βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015».

Οι δύο διακρίσεις, όπως αναφέρει η ΔΕΛΤΑ,  αναγνωρίζουν την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας τόσο στον τομέα των εξαγωγών, όσο και στον τομέα της ποιότητας. Το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι Dεltα, το οποίο συνδυάζει τη γνήσια ελληνική καταγωγή με τη διεθνή απήχηση, έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των Ιταλών καταναλωτών. Η εξαιρετικής ποιότητας σειρά αυθεντικού ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού δημιουργήθηκε ακολουθώντας μεθόδους όσο πιο κοντά στις παραδοσιακές και είναι η μόνη που περιέχει πιστοποιημένη Ελληνική μαγιά. Οι αυστηρές προδιαγραφές, η υψηλή ποιότητα και η άριστη γεύση αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας του στραγγιστού γιαουρτιού Dεltα αλλά και όλων των προϊόντων της ΔΕΛΤΑ που ξεχωρίζουν, σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο.

Η ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί για τη ΔΕΛΤΑ θεμελιώδη πυλώνα της στρατηγικής της. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης, και με επίκεντρο τον καταναλωτή, υπήρξε η πρώτη εταιρεία, που 10 χρόνια πριν, δημιούργησε εργαστήριο μοριακής βιολογίας, ενσωματώνοντας την τεχνολογία DNA στις αναλύσεις των προϊόντων της. Σήμερα, δημιουργεί ένα δεύτερο, μεγαλύτερο εργαστήριο μοριακής βιολογίας, διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), γεγονός που την καθιστά την πρώτη εταιρεία τροφίμων με διαπιστευμένο εργαστήριο μοριακής βιολογίας. Παρακολουθώντας τις σύγχρονες προκλήσεις, η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει να εξελίσσεται, θέτοντας όλο και πιο υψηλούς στόχους, ενώ διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας των τροφίμων στην Ελλάδα.

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και για τις δύο διακρίσεις, καθώς αποτελούν ηθική αναγνώριση της αδιάκοπης δουλειάς όλων των εργαζομένων στην εταιρεία, αλλά και επιβράβευση της στρατηγικής μας και της προσήλωσης της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, παράγοντες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Στη ΔΕΛΤΑ εργαζόμαστε με πάθος, μεράκι και αγάπη για να δημιουργούμε κάθε μέρα καινοτόμα προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης που βρίσκονται στην καρδιά των καταναλωτών, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.».   

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.