Quantcast
Το ΝΟΥΝΟΥ βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά - enikonomia.gr
share

Το ΝΟΥΝΟΥ βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά

δημοσιεύτηκε:

Με όχημα το πρόγραμμα του ΝΟΥΝΟΥ «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» η FrieslandCampina Hellas προσέφερε 250.000 ποτήρια γάλα, σε περισσότερα από 1.000 παιδιά από 5 οργανισμούς απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα χάρισε πολύτιμες στιγμές παιχνιδιού & χαράς σε πολλά παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015, το ΝΟΥΝΟΥ έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!», να διασκεδάσουν παρέα με τις οικογένειες των εργαζομένων της εταιρείας, παίζοντας με ξωτικά, ταράνδους, χιονάνθρωπους και ξυλοπόδαρους, με την υποστήριξη του The Christmas Factory, στο χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas, κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος δήλωσε: «Η σημερινή γιορτή του ΝΟΥΝΟΥ, που διεξάγεται  στα πλαίσια του προγράμματος “Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!” μας γεμίζει με πολύ χαρά και αγάπη. Η φροντίδα της ελληνικής οικογένειας, και ιδιαίτερα του παιδιού, αποτελεί το κεντρικό άξονα της πολιτικής του ΝΟΥΝΟΥ.  Στόχος του προγράμματος “Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!” που θεσπίστηκε για πρώτη φορά φέτος, είναι να προσφέρει έμπρακτα στήριξη και αγάπη, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε γάλα, σε 1.000 παιδιά που βρίσκονται υπό τη φροντίδα 5 φορέων σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά, μόνο το δεύτερο εξάμηνο του 2015, το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε πάνω από 250.000 ποτήρια γάλα σε αυτά τα παιδιά. Έχοντας κάνει αυτό το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη δέσμευση της εταιρείας μας να συνεχίσει το πρόγραμμα αυτό και το 2016 στηρίζοντας αυτά τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης όπου τα παιδιά που υποστηρίζουμε, γιορτάζουν μαζί με την μεγάλη οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, μικρούς και μεγάλους, Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά με πολύ Αγάπη και Υγεία.  Χρόνια Πολλά!»

Επιπρόσθετα, το ΝΟΥΝΟΥ ταξίδεψε συνολικά σε 9 πόλεις (27/11 Πωγωνιανή Ιωαννίνων, 28/11 Αίγιο & Πάτρα, 29/11 Κέρκυρα, 5/12 Αλεξανδρούπολη, 6/12 Θεσσαλονίκη, 16/12 Μελίσσια, 22/12 Ηράκλειο Κρήτης & 23/12 Χίος), όπου υπάρχουν σπίτια των οργανισμών και των φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προκειμένου να γιορτάσει παρέα με τα παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα και να ευχηθεί «Καλή Χρονιά!» χαρίζοντας πλούσια δώρα!

Το ΝΟΥΝΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» και βοηθούν έμπρακτα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα παιδιά και ενισχύοντας την συγκεκριμένη δράση #enapotirigala του ΝΟΥΝΟΥ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.