Quantcast
Αegean: Πρωτότυπος διαγωνισμός για μικρούς ταξιδιώτες - enikonomia.gr
share

Αegean: Πρωτότυπος διαγωνισμός για μικρούς ταξιδιώτες

δημοσιεύτηκε:

Διαγωνισμό για όλους τους μικρούς της επιβάτες «Ένα φανταστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια των παιδιών» διοργανώνει η διοίκηση της η Aegean, με αφορμή την εορτή για το λανσάρισμα των νέων υπηρεσιών της «Αegean For Families», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα online διαγωνισμό, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να ταξιδέψουν σε όποια πόλη θέλουν αρχικά με τη φαντασία τους και στη συνέχεια κανονικά με όλη την οικογένειά τους. Πάντως, δεκαπέντε τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν –μέσω κληρώσεων– αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Παράλληλα, κάποιες από τις ζωγραφιές των παιδιών θα «πετάξουν» με τα φτερά της Aegean. Οι πιο ενδιαφέρουσες και περίτεχνες παιδικές ζωγραφιές θα «ντύσουν» τα υλικά της νέας in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «Aegean Junior Pilots» και οι μικροί δημιουργοί θα δουν τις ζωγραφιές τους να ταξιδεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site της εταιρείας προσκαλεί τους μικρούς ταξιδιώτες να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα επιθυμούσαν να επισκεφτούν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα πραγματικό οικογενειακό ταξίδι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.