Quantcast
Ηνωμένο Βασίλειο: Σημαντική διάκριση για την Grant Thornton Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Ηνωμένο Βασίλειο: Σημαντική διάκριση για την Grant Thornton Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική  διάκριση έλαβε η Grant Thornton Ελλάδας στην τελετή απονομής βραβείων «14ο Annual MPF Awards» του Managing Partners’ Forum που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, ο επαγγελματικός φορέας «Managing Partners’ Forum» κατέταξε την εταιρεία στη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Best managed workplace». Ακόμη αυτός ο επαγγελματικός φορέας έχει σκοπό να αναδείξει την αξία της ηγεσίας και την αριστεία στη διοίκηση.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείτο από κορυφαίους διεθνείς συμβούλους και εμπειρογνώμονες, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία, οι οποίοι επιλέχθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το εύρος της εμπειρίας τους.

Η κριτική αυτή επιτροπή ανέφερε: «Η Grant Thornton Ελλάδας είχε μια εξαιρετική ανάπτυξη εν μέσω οικονομικής κρίσης. Παρά το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία, τα στελέχη της κατάφεραν να αναδείξουν πρωτοβουλίες ιδιαίτερα καινοτόμες, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα των counselors (σύμβουλοι καθοδήγησης),το θεσμό των upward appraisals (αξιολογήσεις από τα κατώτερα προς τα ανώτερα επίπεδα) και το σύστημα επιβράβευσης απόδοσης εργαζομένων. Είναι σαφές πως η διοίκηση έχει υποστηρίξει πλήρως αυτές τις πρωτοβουλίες και η υποψηφιότητα της εταιρίας αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα όλων των παραπάνω πρακτικών που συνέβαλαν στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρίας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.