Quantcast
Νέα διάψευση της Attica Bank για τα περί Roland Berger - enikonomia.gr
share

Νέα διάψευση της Attica Bank για τα περί Roland Berger

δημοσιεύτηκε:

Σε νέα διάψευση, σχετικά με την υπόθεση Roland Berger, προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου η Attica Bank.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «www.bankingnews.gr», η οποία το τελευταίο διάστημα συστηματικώς συκοφαντεί την Attica Bank, η Τράπεζα επανέρχεται στο θέμα, μετά την ανακοίνωσή της στις 11 Μαρτίου, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τα εξής:

α) Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε σχέση ή αντιδικία της Αttica Bank με την πολυεθνική Roland Berger.

β) Ουδέποτε εξεδόθη οποιαδήποτε Απόφαση σε βάρος της Αttica Bank ή της Attica Funds PLC από οποιοδήποτε Βρετανικό δικαστήριο και συνεπώς είναι αδύνατο να εκτελεσθεί ανύπαρκτη Απόφαση αγγλικού δικαστηρίου για κατάσχεση σε βάρος της Αttica Bank ή της Attica Funds PLC.

γ) Ουδέποτε κατετέθη αίτηση πτώχευσης σε βάρος της Αttica Bank από τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger.

δ) Ο Στ. Παπασταύρου χρησιμοποιεί παρανόμως την επωνυμία Roland Berger σε μια Ελληνική ΕΠΕ και γι’ αυτό υποχρεώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Απόφαση 4369/2007) να παύσει να χρησιμοποιεί την επωνυμία και το διακριτικό τίτλο «Roland Berger», ενώ παραλλήλως του επεβλήθη πρόστιμο €15.000 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (24/401/20-10-2006).

ε) Η κατατεθείσα την 14-6-2010 από την Ελληνική ΕΠΕ συμφερόντων Στ. Παπασταύρου αίτηση πτώχευσης απερρίφθη αμετακλήτως από το Πολ. Πρωτ. Αθηνών (Απόφ. 838/2010).

Κατά συνέπεια η επαναφορά της ίδιας αίτησης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αντιβαίνει και προσκρούει στο δεδικασμένο της αμετάκλητης Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και είναι άνευ ουσίας και σημασίας, γι’ αυτό και την 16- 3-2016 ο Στ. Παπασταύρου παρητήθη του δικογράφου της εν λόγω αίτησης και έτσι απέφυγε την πανηγυρική απόρριψή της. Η Αttica Bank και τα στελέχη της, επιφυλάσσονται κάθε νόμιμου δικαιώματός τους για οποιαδήποτε περαιτέρω σε βάρος τους συκοφαντική ή άλλη εγκληματική πράξη, καταλήγει η ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.