Quantcast
ΔΕΛΤΑ: Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 11.500 μαθητές - enikonomia.gr
share

ΔΕΛΤΑ: Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 11.500 μαθητές

δημοσιεύτηκε:

Δωρεάν φρέσκο γάλα διανέμει η διοίκηση της  ΔΕΛΤΑ σε 11.500 μαθητές δημοτικών σχολείων της Ελλάδας έως τη λήξη του σχολικού έτους, στο πλαίσιο συμμετοχής της εταιρείας στην πρωτοβουλία του Υπουργείου  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Δεκατιανό στο Σχολείο».

Ειδικότερα, η  ΔΕΛΤΑ προσφέρει δωρεάν φρέσκο γάλα σε 66 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο», καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αγοράς των πρώτων υλών (γάλα και συσκευασίες), το κόστος παραγωγής, καθώς και διανομής του φρέσκου γάλακτος, μέσω των φορτηγών ψυγείων του δικτύου διανομής της εταιρείας. Η προσφορά του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ στους μαθητές, καλύπτει το σύνολο των μαθητών των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Σκοπός του προγράμματος είναι η καταπολέμηση των φαινομένων παιδικής φτώχειας και επισιτιστικής ανασφάλειας των μαθητών και η στήριξη αναγκών σίτισης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι οι μαθητές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.