Quantcast
Bora Jet: Δύο απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Σμύρνη τον Μάιο και Ιούνιο - enikonomia.gr
share

Bora Jet: Δύο απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Σμύρνη τον Μάιο και Ιούνιο

δημοσιεύτηκε:

Δύο απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Σμύρνη θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της εταιρείας Bora Jet για την περίοδο από 26 έως 29 Μαΐου και από 6 έως 9 Ιουνίου 2016, σύμφωνα με σχετική  ανακοίνωσή της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Χανίων.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από πολλές προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και την στήριξη των μελών της με προσφορά φιλοξενιών, έχουμε την ενημέρωση ότι η εταιρεία  Demre tour ολοκλήρωσε την ναύλωση των δυο πτήσεων Σμύρνη -Χανιά, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για το άνοιγμα της τουρκικής αγοράς, η οποία έχει πολύ μεγάλη δυναμική».

«Απομένει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις Τουρκία – Χανιά, ώστε το πολλά υποσχόμενο τουριστικό ρεύμα από την γείτονα χώρα να καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό όγκο διανυκτερεύσεων στα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα. Στην προσπάθεια αυτή, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 18 μήνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφειάρχη Χανίων κον Βουλγαράκη, τον Δήμο Χανίων και το ΕΒΕΧ, για την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξή τους», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.