Quantcast
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Σκλαβενίτη και της ελληνικής startup Pockee - enikonomia.gr
share

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Σκλαβενίτη και της ελληνικής startup Pockee

δημοσιεύτηκε:

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον όμιλο Σκλαβενίτη ανακοίνωσε η Pockee. Όπως αναφέρεται από την τελευταία, πρόκειται για την σημαντικότερη συνεργασία για την ελληνική startupckee που φιλοδοξεί να “μεταφέρει” όλα τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, ενσωματώνει τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τα Cash & Carry TheMart (πρώην Makro). Αριθμεί 110 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αττική, 1 στην Κόρινθο και 38 στην Κρήτη (με την επωνυμία Χαλκιαδάκης). Ακόμη διαθέτει 9 καταστήματα Cash & Carry (με την επωνυμία TheMart).

Μέσω της συνεργασίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Σκλαβενίτης προσφέρει στους πελάτες της μια νέα υπηρεσία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω του Pockee, για ακόμη καλύτερες τιμές.

Περισσότεροι από 150.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ που τους προσφέρει.

Όπως αναφέρεται από την Pockee, η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη ανοίγει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης του δικτύου χρηστών, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αττικής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.