Quantcast
ΔΕΛΤΑ: Σημαντική διάκριση για την ανάπτυξη των εξαγωγών της - enikonomia.gr
share

ΔΕΛΤΑ: Σημαντική διάκριση για την ανάπτυξη των εξαγωγών της

δημοσιεύτηκε:

Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη των εξαγωγών της στην τελετή απονομής βραβείων «ACTIVE GREECE AWARDS».

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας στον τομέα των εξαγωγών, ενώ αποτελεί επιβράβευση της μακρόχρονης πορείας της, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η εταιρεία  προωθεί προϊόντα ριζωμένα στις Ελληνικές διατροφικές παραδόσεις και παρουσιασμένα με ένα μοντέρνο Ελληνικό τρόπο με διεθνή απήχηση, όπως το στραγγιστό γιαούρτι Δέλτα. Για το λόγο αυτό η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Μιλώντας επί του θέματος ο Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων της ΔΕΛΤΑ, Στράτος Μαρούσης τόνισε: «Η εξωστρέφεια και η δέσμευσή μας για συνεχή υλοποίηση των αξιών που διέπουν την εταιρεία μας για ποιότητα, καινοτομία και επένδυση στην εξέλιξη, θα συνεχίσουν να είναι για εμάς στρατηγικές προτεραιότητες, και παρόμοιες διακρίσεις αποτελούν ηθική αναγνώριση των επιλογών που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.