Quantcast
Πολλαπλές διακρίσεις για την ΔΕΛΤΑ - enikonomia.gr
share

Πολλαπλές διακρίσεις για την ΔΕΛΤΑ

δημοσιεύτηκε:

Με Silver Award τιμήθηκε η ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο του συμποσίου «Αιωνόβια Brands, τα αγαπημένα όλων μας» για τα 64 χρόνια της αδιάληπτης λειτουργίας της, αλλά συγχρόνως βραβεύτηκαν  και δύο από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της, το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ για τα 100 χρόνια παρουσίας του και το MILKO.

Παράλληλα, το συμπόσιο αυτό  διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό The Business Review και πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, η εταιρεία διακρίθηκε για το ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ,το μοναδικό γάλα εβαπορέ το οποίο παρασκευάζεται στην Ελλάδα, στο οποίο απονεμήθηκε το Platinum Award για τα 100 χρόνια παρουσίας του. Και το Bronze Award απονεμήθηκε στο MILKO, το αγαπημένο ρόφημα των νέων, για τα 31 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.

Την δική της άποψη επί του θέματος εξέφρασε και  Marketing Director της ΔΕΛΤΑ, Άννα Κυδωνάκη, λέγοντας ότι: «Τα βραβεία αυτά είναι αφιερωμένα σε όλους τους καταναλωτές που μας τιμούν καθημερινά με την προτίμησή τους. Και σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΛΤΑ που μοχθούν καθημερινά για να πάνε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ΔΕΛΤΑ επιμένει Ελληνικά, δίνει δουλειά σε Ελληνικά χέρια και μυαλά, στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους και την οικονομία αυτού του τόπου».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.