Quantcast
Space Hellas: Βραβείο «Cisco Enterprise Partner of the Year» για την περιοχή της Ν. Ευρώπης - enikonomia.gr
share

Space Hellas: Βραβείο «Cisco Enterprise Partner of the Year» για την περιοχή της Ν. Ευρώπης

δημοσιεύτηκε:

Με το βραβείο «Cisco Enterprise Partner of the Year» τιμήθηκε πρόσφατα η Space Hellas για τη γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ευρώπης στο «World Partner Summit 2016» που διεξήχθη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν την αναγνώριση της Cisco προς τους συνεργάτες που ακολουθούν καινοτόμες πρακτικές, στρατηγικούς σχεδιασμούς και επιτυχή προσέγγιση στις πωλήσεις. H Space Hellas ήταν ανάμεσα στους συνεργάτες, τους οποίους η Cisco τίμησε για τις κορυφαίες και υποδειγματικές επιδόσεις της».

Μιλώντας επί του θέματος ο Regional Sales Manager της Cisco τόνισε: «Μου δίνει μεγάλη χαρά η αναγνώριση των μοναδικών και καινοτόμων επιτευγμάτων των συνεργατών μας, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται τις τάσεις της αγοράς και να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας.

Επιβραβεύουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματά της, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της πεποίθησης των πελατών πως η τεχνολογία ως συστατικό διαφοροποίησης οδηγεί τελικά σε μοναδικά επιχειρηματικά οφέλη».

 Από την άλλη πλευρά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Ιωάννης Μερτζάνης ανέφερε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση “Enterprise Partner of the Year” που μας απένειμε η Cisco, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την αγορά του ICT και τη χώρα μας. Το βραβείο αποτελεί απόδειξη της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μας, αλλά και της δέσμευσης μεταξύ των δύο εταιριών για τους στόχους που μπορούμε να επιτύχουμε από κοινού».

 «Κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου εντείναμε τις προσπάθειές μας και με επιτυχία ολοκληρώσαμε πληθώρα έργων πελατών μας, οι οποίοι επέλεξαν να επενδύσουν στην προηγμένη τεχνολογία Cisco. Η εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει στο πλαίσιο της συνεργασίας μας είναι εμφανής στα εμπορικά αποτελέσματα και στις σχέσεις με τους πελάτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Cisco για τη συμβολή της, όπως και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν», τόνισε με έμφαση ο  κ.Μερτζάνης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.