Quantcast
Νέα συνεργασία μεταξύ της Interamerican και της ΙΚΕΑ - enikonomia.gr
share

Νέα συνεργασία μεταξύ της Interamerican και της ΙΚΕΑ

δημοσιεύτηκε:

Νέα συνεργασία για ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας ξεκίνησε μεταξύ της  Interamerican και της ΙΚΕΑ.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας από την Anytime παρέχεται σε όλους τους κατόχους της κάρτας ΙΚΕΑ Family με αποκλειστική έκπτωση 20%, ενώ ενδέχεται να προσφέρει εκτάκτως επιπλέον οποιαδήποτε άλλη έκπτωση η Anytime».

«Πάντως η συνεργασία αυτή ξεκίνησε μεταξύ της Interamerican και της ΙΚΕΑ με σκοπό να προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family τη δυνατότητα της προνομιακής ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας Anytime. Τα ασφαλιστικά προγράμματα Anytime Home, που προωθεί η συνεργασία Interamerican – ΙΚΕΑ, είναι το Content και το Content Plus.

Τα δύο προγράμματα καλύπτουν το περιεχόμενο κύριας ή/και εξοχικής κατοικίας από τους κινδύνους κλοπής, πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού κ.ά., με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την τυποποίηση και απλοποίηση όρων και διαδικασιών έκδοσης συμβολαίων, την αμεσότητα σε αποζημίωση και το ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Στο πλαίσιο ειδικότερων παροχών που συνοδεύουν τη συνεργασία, όλα τα ασφαλιστήρια που θα συναφθούν έως το τέλος Ιουλίου θα παρέχουν το δικαίωμα της συμμετοχής σε κλήρωση για δωροκάρτες ΙΚΕΑ», προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.