Quantcast
Eurobank: Επιτυχημένη συνεργασία της Business Exchanges με την Mellon Technologies - enikonomia.gr
share

Eurobank: Επιτυχημένη συνεργασία της Business Exchanges με την Mellon Technologies

δημοσιεύτηκε:

Η Ελληνική Εταιρία Mellon Technologies επέλεξε την εταιρία Business Exchanges Α.Ε., θυγατρική εταιρία της Eurobank, για την εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικής τιμολόγησης & αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE Enterprise Silver Edition.

Πιο συγκεκριμένα, η Mellon Technologies στο εξής θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Information Systems Impact Α.Ε., η οποία συνεργάζεται από το 2011 με την Business Exchanges A.E. με σκοπό την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων, όπως αυτή που εξυπηρετεί τις ανάγκες της Mellon Technologies.

 

Κατάργηση της εκτύπωσης

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης & ηλεκτρονικής διακίνησης τιμολογίων και παραστατικών απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκδίδουν από το ERP της εταιρίας τους τα εν λόγω παραστατικά, να τα διακινούν & να τα αρχειοθετούν ηλεκτρονικά. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την κατάργηση εκτύπωσης, εμφακέλωσης και παραδοσιακής αποστολής του τιμολογίου εγγυημένα και με ασφάλεια.

 

e-Τιμολόγηση

«Η μετάβαση στη ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί για την Mellon Technologies φυσική συνέχεια της σύγχρονης οργάνωσης που διακρίνει όχι μόνο το λογιστήριο αλλά το σύνολο της οικονομικής διεύθυνσης. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στη διαχείριση των συναλλαγών μας είναι κρίσιμης σημασίας, και η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE Enterprise Silver Edition θα μας βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση,» σχολίασε ο Παναγιώτης Παντζίκας, Financial Controller της Mellon Technologies.

 

Πηγή: Ναυτεμπορική

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.