Quantcast
Unilever: Ενώνει τις δυνάμεις της με τις Τράπεζες Τροφίμων στην Ευρώπη - enikonomia.gr
share

Unilever: Ενώνει τις δυνάμεις της με τις Τράπεζες Τροφίμων στην Ευρώπη

δημοσιεύτηκε:

Συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια συμφώνησε η Unilever με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων, με στόχο να αντιμετωπιστούν η σπατάλη τροφίμων και η πείνα στην Ευρώπη, αλλά και να εξαλειφθεί η σπατάλη τροφίμων από την εφοδιαστική αλυσίδα προϊόντων της εταιρείας. Η νέα αυτή συνεργασία της Unilever με Τράπεζες Τροφίμων σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, μας κάνει ακόμη πιο περήφανους καθώς θα ενισχυθούν οι δωρεές σε τοπικό επίπεδο, αλλά και η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων ώστε να υπάρξει περισσότερη βοήθεια στον τομέα συλλογής και διανομής των τροφίμων.

Η συμφωνία βασίζεται στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις που διατηρεί η Unilever σε 13 χώρες της Ευρώπης με τοπικές τράπεζες τροφίμων. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες, παρέχονται κάθε χρόνο περισσότερα από 3 εκατομμύρια γεύματα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στην Ελλάδα, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Ηellas στηρίζει τις δράσεις της Ελληνικής Τράπεζας Τροφίμων, που σιτίζει περισσότερους από 218 φορείς – 35.000 οικογένειες – προσφέροντας τα τελευταία 19 χρόνια περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια συσκευασίες προϊόντων της.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.