Quantcast
Η Folli Follie στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο Ι LIVE FOR ME - enikonomia.gr
share

Η Folli Follie στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο Ι LIVE FOR ME

δημοσιεύτηκε:

Η Folli Follie  στηρίζει για δεύτερη χρονιά κ το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα I LIVE FOR ME .
Η κυρία Μαρίζα Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε και φέτος το πολύτιμο έργο του I LIVE FOR ME. Αυτή την χρονιά, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό συλλεκτικό βραχιόλι, με στόχο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου. Σας καλούμε όλους να μεταδώσετε κι εσείς με την σειρά σας το μήνυμα της Folli Follie και του I LIVE FOR ME, φορώντας ένα κόσμημα που συμβολίζει την δύναμη».
Ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, Πρόεδρος του I LIVE FOR ME, σημείωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Folli Follie που για ακόμη μια χρονιά στάθηκε στο πλευρό του I LIVE FOR ME υποστηρίζοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του σωματείου. Στόχος μας παραμένει η υποστήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα, μέσω της διαχείρισης των επιπτώσεων της ασθένειας στην καθημερινότητά τους, καθώς επίσης, κυρίως θα έλεγα, δράσεις ενημέρωσης για το κρίσιμο θέμα της πρόληψης, που μας αφορά όλους».
 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.