Quantcast
Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που θα απελευθερώσει την επιχειρηματικότητα - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που θα απελευθερώσει την επιχειρηματικότητα

δημοσιεύτηκε:

Την ανάγκη να υπάρξει μία κυβέρνηση που μπορεί να εξασφαλίσει πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης, να απελευθερώσει τις δυνάμεις της υγιούς επιχειρηματικότητας και να καταφέρει να προσελκύσει στη χώρα μας εκείνες τις επενδύσεις που θα καταφέρουν οριστικά να της επιτρέψουν να αφήσει πίσω την περίοδο των μνημονίων, επεσήμανε, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η σημερινή κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, υπογράφει εντός των επόμενων ημερών το τέταρτο μνημόνιο, δεν έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και να προσελκύσει επενδύσεις.

Σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση ημερίδας που διοργάνωσε η Ν.Δ. για την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως συνολικά διακατέχεται από ένα πνεύμα, το οποίο αντιτίθεται στο «επιχειρείν» και την υγιή επιχειρηματικότητα και υπογράμμισε ότι μόνο μία άλλη κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει στη χώρα πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης.




Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί απόλυτη πολιτική προτεραιότητα για να μπορέσει η ελληνική οικονομία να ξαναμπεί σε τροχιά ανάκαμψης και τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία προσφέρει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είναι εξαιρετικά πολύτιμα σε αυτήν την κατεύθυνση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ανάγκη δημιουργίας ενός κλίματος φιλικού προς τις επενδύσεις, για να μπορέσει η χώρα να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.