Quantcast
EEA: Μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την Alibaba - enikonomia.gr
share

EEA: Μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την Alibaba

δημοσιεύτηκε:

Ο εξαγωγικός κόσμος αλλά και τουριστικές επιχειρήσεις έχουν εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον τους για μία συνάντηση με τους εκπροσώπους της Alibaba, της μεγαλύτερης εταιρίας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο, περισσότεροι από 400 επαγγελματίεςαπό τον χώρο των εξαγωγών και του τουρισμού έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Alibaba θα παρουσιάσουν το «θαύμα» του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους Κινέζους καταναλωτές, καθώς και τις δυνατότητες προσέλκυσης περισσοτέρων Κινέζων επισκεπτών, κάτι που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την άνοδο της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.

Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που προσκάλεσε τον Κινέζο «γίγαντα» να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται παράλληλα με τις συζητήσεις της Alibaba και της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου στην Κίνα ανάμεσα στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και στον ιδρυτή και πρόεδρο της Alibaba κ. Jack Ma. Για αυτό άλλωστε, στις 13/9 θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της Alibaba και την Κυβέρνηση ώστε να προωθηθούν οι σχετικές συζητήσεις.

Την εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και χαιρετισμό ο κ. Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο κ. Μάρδας Υφυπουργός Εξωτερικών και η κ. Κουντουρά, Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.