Quantcast
Επί τάπητος οι ανανεώσεις συμβάσεων προσωπικού της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αν. Αττικής - enikonomia.gr
share

Επί τάπητος οι ανανεώσεις συμβάσεων προσωπικού της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αν. Αττικής

δημοσιεύτηκε:

«Στο έκτακτο και σημαντικό θέμα των ανανεώσεων συμβάσεων των συναδέλφων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής», καθώς και σε άλλα ζητήματα του κλάδου, όπως οι καθυστερήσεις πληρωμών, το ανθυγιεινό επίδομα, οι «παρατυπίες και αυθαιρεσίες που λαμβάνουν χώρα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου», ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου, η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στα κεντρικά γραφεία του υπουργείου, όπου πραγματοποιήθηκε σύντομη συνομιλία με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.
Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου της Βαγγέλη Πολίτη. «Παρατηρήσαμε ότι υπήρξε διάθεση να συζητηθούν τα προβλήματα που θέσαμε και να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις», επισημαίνει η ανακοίνωση του σωματείου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, που τονίζει ότι όλο το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.