Quantcast
Φέσσας προς ILO: Σταθερή η δέσμευση του ΣΕΒ για την αύξηση της απασχόλησης - enikonomia.gr
share

Φέσσας προς ILO: Σταθερή η δέσμευση του ΣΕΒ για την αύξηση της απασχόλησης

δημοσιεύτηκε:

Τη σταθερή δέσμευση και στήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) στην προσπάθεια αύξησης της απασχόλησης, εκσυγχρονισμού των θεσμών της αγοράς εργασίας και αναβάθμισης του κοινωνικού διαλόγου με τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους και την Πολιτεία, επανέλαβε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Θόδωρος Φέσσας, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) των Ηνωμένων Εθνών, Γκάι Ράιντερ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒ, ο κ. Φέσσας τόνισε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της ενεργούς συνδρομής και παροχής τεχνογνωσίας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης στο χώρο της εργασίας.

«Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο για κάθε επιχείρηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουμε τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας και στη χώρα μας, με όραμα και ειλικρινή διάθεση, να υπερβούμε τις στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, ώστε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα τις προκλήσεις του μέλλοντος», κατέληξε ο κ. Φέσσας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.