Quantcast
Αναρτήθηκαν οι πίνακες για επενδυτικά σχέδια του ΕΣΠΑ - enikonomia.gr
share

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για επενδυτικά σχέδια του ΕΣΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Τους πίνακες βαθμολογικής κατάταξης ανά Περιφέρεια, των επενδυτικών σχεδίων με τους αιτούμενους προϋπολογισμούς χρηματοδότησης, για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας.

Οι πίνακες ανακοινώνονται με τη ρητή επιφύλαξη της αξιολόγησης του προϋπολογισμού και των επιλέξιμων δαπανών των επενδυτικών σχεδίων, και περιέχουν μόνο τα αποτελέσματα του ελέγχου της τήρησης των τυπικών προϋποθέσεών τους.

Θα ακολουθήσει η αξιολόγηση του αιτούμενου προϋπολογισμού και των επιλέξιμων δαπανών τους, η οποία θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων.

Η βαθμολογική κατάταξη διενεργήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην αναλυτική πρόσκληση της δράσης, όπως ισχύει, μετά την υπ’ αριθμ. 1627/564/A2/29-03-2017 (ΑΔΑ: ΩΥΤΩ465ΧΙ8-ΚΤΡ) τροποποίηση.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Πληροφόρησης Κοινού της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ στο τηλέφωνο 801 11 36300. Για περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα: https://www.espa.gr




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.