Quantcast
Τους πρώτους Kινέζους που πραγματοποιούν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά υποδέχθηκε ο ΟΛΠ - enikonomia.gr
share

Τους πρώτους Kινέζους που πραγματοποιούν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά υποδέχθηκε ο ΟΛΠ

δημοσιεύτηκε:

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και παρουσία πολλών επίσημων, πραγματοποιήθηκε σήμερα ειδική εκδήλωση από τον ΟΛΠ υποδοχής της πρώτης ομάδας από 250 Κινέζους τουρίστες που θα πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

Το πρώτο οργανωμένο γκρουπ επιβατών από την Κίνα, σηματοδοτεί το άνοιγμα της ελληνικής κρουαζιέρας για τους για Κινέζους στο Αιγαίο με πρωτοβουλία της Celestyal Cruises και θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

«Θέλουμε να σας κάνουμε να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας», δήλωσε το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Captain Fu Chengqiu, υποδεχόμενος toyw Kiνέζους τουρίστες που ταξίδεψαν από τη Σαγκάη στην Ελλάδα και αποτελούν το πρώτο γκρουπ Κινέζων τουριστών που πραγματοποιεί κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που σας καλωσορίζουμε στο λιμάνι… Η κρουαζιέρα έχει γίνει πολύ σημαντική. Αυτή τη στιγμή στη Κίνα οι Κινέζοι μπορούν να πάνε με κρουαζιερόπλοια προς τη Κορέα και την Ιαπωνία και σιγά- σιγά έρχονται προς την Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, που διαθέτει “πλούσιους” τουριστικούς τόπους, μοναδική φύση και πολιτιστική κληρονομιά», προσέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ.


Ο ίδιος ανέφερε ότι για την ενίσχυση του κλάδου της κρουαζιέρας η Air China θα προσθέσει απευθείας πτήσεις από την Κίνα προς την Αθήνα από το φθινόπωρο, ενώ συμπλήρωσε ότι η Cosco Shipping έχει υπογράψει συμφωνία με τις κινεζικές ανατολικές αερογραμμές (China Eastern Airlines) που είναι η 3η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κίνα.

«Η διακίνηση επιβατών κρουαζιέρας του λιμανιού τώρα είναι περίπου 1 εκατ. τον χρόνο, ενώ ο βραχυπρόθεσμος σκοπός μας είναι να την αυξήσουμε μέχρι 1.5 εκατ. και μακροπρόθεσμος 3 εκατ. Θέλουμε να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση, συνεργάτες και πελάτες μας, να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες, ώστε να αγκαλιάσουμε τουρίστες από την Κίνα και κάθε μέρος του κόσμου σαν να είναι στο σπίτι τους» σημείωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.