Quantcast
Γεροβασίλη: Ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης - enikonomia.gr
share

Γεροβασίλη: Ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης

δημοσιεύτηκε:

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από οικονομική και πολιτική σταθερότητα, από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», τονίζει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη Kontranews η κ. Γεροβασίλη εξηγεί πως «έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, που θα επιτρέψει στις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας να εκφραστούν, που θα γυρίσει οριστικά σελίδα για τη χώρα, αποκαθιστώντας τον διατηρημένο κοινωνικό ιστό».

Αναφερόμενη στην ηγεσία της ΝΔ, σημειώνει ότι «έχει υιοθετήσει πλήρως τον νεοφιλελευθερισμό, βρίσκεται σε ιδεολογική απόσταση τόσο από την εκλογική της βάση, όσο και από τις ιδρυτικές της αρχές, αυτές του κοινωνικού φιλελευθερισμού».

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης προαναγγέλλει τη δημοπράτηση, σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, του Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS), μέσω του οποίου θα δημιουργηθεί η προσωπική κάρτα κάθε δημοσίου υπαλλήλου και θα καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την υπηρεσιακή του διαδρομή. Από την πρόσληψη, την υπηρεσιακή εξέλιξη, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση, την επιμόρφωση, τις εκθέσεις αξιολόγησης, φτάνοντας μέχρι την έκδοση της σύνταξής του.

Αναφέρει, επίσης, ότι ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης, «ώστε ο κάθε δημόσιος υπάλληλος να έχει άμεση πρόσβαση στις απαιτούμενες διαδικασίες», ενώ επισημαίνει ότι στόχος του υπουργείου είναι να παρέχει στους ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης «σύγχρονα εργαλεία, τεχνογνωσία και δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, ώστε οι δημόσιες υπηρεσίες να γίνουν πιο φιλικές για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες του 21ου αιώνα».


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.