Quantcast
Ο Παναγιώτης Κορφιάτης νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας- Στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου - enikonomia.gr
share

Ο Παναγιώτης Κορφιάτης νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας- Στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου

δημοσιεύτηκε:

Τα καθήκοντα του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) ανέλαβε σήμερα, Παρασκευή 16/03/2018, ο Παναγιώτης Κορφιάτης.

Ο νέος Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον Υφυπουργό Εργασίας και πρώην Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Το βιογραφικό του νέου Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΠΕ Παναγιώτη Κορφιάτη:

«Γεννήθηκε το 1985 στην Πάτρα και μεγάλωσε στη Βάρδα Ηλείας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και στο αθλητικό μάρκετινγκ. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2018, ήταν ειδικός σύμβουλος του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Είναι μέλος του τμήματος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας και της ομάδας εργασίας του πιλοτικού προγράμματος στοχευμένων ελέγχων, στο πλαίσιο του οδικού χάρτη για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας. Διετέλεσε γραμματέας σπουδάζουσας Αθήνας και μέλος της γραμματείας του κεντρικού συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.