Quantcast
Γεννηματά για Τσίπρα: Πρωθυπουργός κατώτερος των κρίσιμων περιστάσεων οδηγεί τη χώρα από κρίση σε κρίση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Γεννηματά για Τσίπρα: Πρωθυπουργός κατώτερος των κρίσιμων περιστάσεων οδηγεί τη χώρα από κρίση σε κρίση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Δυο λέξεις αποτυπώνουν την κρίση που βιώνει σήμερα η Δημοκρατία μας: Παρακμή και Εκφυλισμός. Αρχιτέκτονας αυτής της παρακμιακής κατάστασης είναι ο Πρωθυπουργός” δήλωσε η Φώφη Γεννηματά,Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

“Ένας Πρωθυπουργός κατώτερος των κρίσιμων περιστάσεων οδηγεί τη χώρα από κρίση σε κρίση υπονομεύοντας χάριν του προσωπικού και κομματικού του παρόντος το μέλλον της. Ένας Πρωθυπουργός που έχει μοναδικό μέλημα την εξουσία για την εξουσία” ανέφερε.

“Για να κερδίσει λίγο χρόνο, κάποιες εβδομάδες ή μήνες, παραμονής στην εξουσία ενέπλεξε στο προεκλογικό του παιχνίδι ένα κρίσιμο εθνικό θέμα με τρόπο βλαπτικό για τα εθνικά μας συμφέροντα. Για να κερδίσει τη συμφωνία παρέδωσε ταυτότητα, και γλώσσα κρατώντας ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού. Και άνοιξε διάπλατα την πόρτα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Στόχος του μια ευκαιριακή πλειοψηφία που του έδωσε πρόσκαιρα ψήφο εμπιστοσύνης” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.